Aflevering 1: Uniek en ongekend

Aflevering 2: Gehoord en gezien

Aflevering 3: Verandering van toon

Aflevering 4: Terugkijken en vooruitblikken

Logeion

Een serie over communicatie in coronatijd.
 
Het is een unieke tijd, deze coronacrisis.  Van iedereen wordt veel gevraagd en bedrijven hebben het zwaar. De afdelingen communicatie spelen een centrale rol. Zij moeten ervoor zorgen dat maatregelen worden uitgelegd en nageleefd, dat mensen blijven aangehaakt en dat medewerkers hun motivatie houden.
Voor communicatieafdelingen is de opgave groot, maar het biedt tegelijk ook kansen. Want ze staan als nooit tevoren op de kaart en het enorme belang van interne en externe communicatie wordt door iedereen erkend. 
Samen met beroepsorganisatie Logeion ontwikkelden we een format waarin we verschillende vakmensen aan het woord laten. Monique Wilson van de gemeente Amsterdam, Iris Reshef van NS, Arjen Boukema van ING, Andy Wiemer van ProRail en specialist in overheidscommunicatie Renata Verloop vertellen openhartig over de lessen die zijn geleerd en wat ze meenemen naar de toekomst. Over een ding zijn ze het in ieder geval eens: Het is een heel boeiende en uitdagende tijd waardoor het vak echt op de kaart staat. Het is de kunst is om dat vast te houden.
 
Deel 1: Uniek en ongekend
Deel 2: Gehoord en gezien
Deel 3: Verandering van toon
Deel 4: Terugkijken en vooruitblikken